+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ - Παρ: 08:00 -14:00

Search
Close this search box.

Όροι & Προϋποθέσεις

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) https://pharmfetch.cy/ της εταιρείας PHARMFETCH LIMITED, (στο εξής η «PHARMFETCH») με έδρα την οδό Νικολάου Στουρνάρα 3, Στρόβολος, 2038 Λευκωσία και VAT: CY10423708I. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την PHARMFETCH γραπτώς και σε κάθε περίπτωση πριν την αποστολή της παραγγελίας εκ’ μέρους του χρήστη. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται κατωτέρω, αποκλείονται ρητώς και δεν αποτελούν μέρος της παρούσας σύμβασης. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται κατωτέρω, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να  απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή παραγγελίας εκ μέρους σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο https://pharmfetch.cy/. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την PHARMFETCH από την στιγμή που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο εξής «e-mail») σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας». Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης της παραγγελίας σας εμφανίζονται στην οθόνη σας και θα αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε καταχωρήσει. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος, θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση στο προσωπικό σας e-mail.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και να ενημερώσετε αμέσως και εγγράφως την PHARMFETCH (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας») για οποιοδήποτε λάθος το οποίο ενδεχομένως να κάνατε κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας στην υποβολή της παραγγελίας σας, διαφορετικά τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση και δεν θα μπορούν να τροποποιηθούν.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η PHARMFETCH προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η PHARMFETCH στο πλαίσιο καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο https://pharmfetch.cy/  και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στο πλαίσιο της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το +357 99 011085.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν την ολοκλήρωσή της, καλώντας μας στο +357 99 011085 ή μέσω email στο orders@pharmfetch.cy. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν είναι εφικτή η ακύρωση της.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολή παραγγελιών που έχουν παραληφθεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://pharmfetch.cy/ και έχουν εξοφληθεί με έναν από τους πιο κάτω αναγραφόμενους τρόπους πληρωμής,  αναφέρεται κατά την παραγγελία του προϊόντος, ενώ πιθανόν να διαμορφωθεί αναλόγως της όποιας δυσχέρειας προκύψει.

Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραδόσεις διεκπεραιώνονται εντός του εν λόγω χρόνου, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν δεν το πράξουμε εν μέρει ή πλήρως λόγω περιστάσεων που δεν ελέγχονται από εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε εάν δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας εντός του δεδομένου χρόνου παράδοσης.

Η PHARMFETCH δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της σύμβασης (συμπεριλαμβανομένης και της καθυστέρησης στην παράδοση των προϊόντων), οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις στις οποίες δεν μπορεί να αποδοθεί υπαιτιότητα στην PHARMFETCH ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η PHARMFETCH θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση της σύμβασης και/ή της παράδοσης των προϊόντων και ο χρήστης θα ενημερώνεται με email για την τελική ημερομηνία εκτέλεσης της σύμβασης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η PHARMFETCH μπορεί να καθυστερεί τη εκτέλεση και/ή την παράδοση των προϊόντων για όσες φορές και για όσο χρόνο χρειαστεί. Ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά, παραδείγματα περιλαμβάνουν απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμους, εχθροπραξίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, πανδημίες, επιδημίες και φυσικές καταστροφές.

Κύπρος
Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 24 ωρών στον συνεργαζόμενο ταχυμεταφορέα GAP AKIS EXPRESS (παραλαβή από σταθμό) ή GAP AKIS EXPRESS (πόρτα / πόρτα) και έπειτα παραδίδονται σε εσάς σε 24 με 72 ώρες μετά την παράδοση τους.
  • Η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €35 σε κατάστημα του GAP AKIS Express.
  • Παραγγελίες με αξία κάτω των €35 χρεώνονται με €3.5 έξοδα αποστολής εφόσον η αποστολή γίνεται σε κατάστημα του GAP AKIS EXPRESS και €5 εφόσον η αποστολή γίνεται με GAP AKIS EXPRESS στη πόρτα σας.
  • Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει δικαίωμα να αρνηθείτε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή των αργιών θα διεκπεραιωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 10:00 θα υποβληθούν σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση. Με την παραγγελία μας εξουσιοδοτείτε να δεχτούμε υπογραφή από άλλο άτομο εκ μέρους σας εάν δεν είστε παρόντες κατά την παράδοση. Απαιτείται υπογραφή για όλες τις παραγγελίες.
  • Δεν παραδίδουμε στο P.O. ταχυδρομικές θυρίδες.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι online πληρωμές μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας προστατεύονται μέσω 3D-Secure και SSL τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στα συστήματα της PHARMFETCH. Η χρέωσή της γίνεται σε σελίδα της JCC Smart μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης.

Μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας, η απόδειξη και το τιμολόγιο αποστέλνονται στο email σας. 

Το τιμολόγιο αποστέλνεται σε έντυπη μορφή κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Κύπρος

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή. Η αντικαταβολή πληρώνεται στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή.
  2. Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με χρεωστική / πιστωτική κάρτα και διεκπεραιώνεται από τον payment gateway της JCC.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς στο +357 99 011085 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο orders@pharmfetch.cy.

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες,

η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.)

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας.

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση τους, διατηρείται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του απαράδοτου πακέτου από την συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ, η αξία της παραγγελίας θα πιστωθεί στο λογαριασμό του πελάτη σε διάστημα 3-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον πρώτα έχουμε εισπράξει το αντίστοιχο τίμημα από την τράπεζα.

Το pharmfetch.cy δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελούν ιδιοκτησία και Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας της εταιρείας PHARMFETCH και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Κυπριακού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Η χρήση και η προβολή του περιεχομένου της ιστοσελίδας επιτρέπεται αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αποθήκευση του περιεχομένου σε ηλεκτρονική μορφή ή ακόμα και η εκτύπωση αυτού για προσωπική – μη εμπορική – χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται όλα τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και δεν θα τροποποιείται τοι περιεχόμενο αλλά ούτε θα διανέμεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η απόδοση των χρωμάτων και σε ορισμένες περιπτώσεις τα αντικείμενα στις φωτογραφίες του παρόντος ιστοτόπου ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Παρόλο που έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα, δεν αναλαμβάνεται η ευθύνη για τυχόν λάθη ή/ και παραλείψεις κατά την καταχώρηση  των ηλεκτρονικών δεδομένων, για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δε μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στην ιστοσελίδα πιθανόν να μεταφέρουν τον χρήστη εκτός του δικτύου της σε μη ελεγχόμενες ιστοσελίδες για τις οποίες ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνεται για το περιεχόμενο, την ακρίβεια και τη λειτουργία αυτών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου συνιστά αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων λειτουργίας της Ιστοσελίδας, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Η συλλογή και αποθήκευση οποιασδήποτε πληροφορίας στις βάσεις δεδομένων μας, υπόκειται στη συγκατάθεσή σας και συμμορφώνεται με το εφαρμοστέο δίκαιο. Το νομικό πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων σας είναι η PHARMFETCH LIMITED με έδρα την οδό Νικολάου Στουρνάρα 3, Στρόβολος, 2038 Λευκωσία.  Για να σας παρέχουμε τα καλύτερα δυνατόν προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες, ζητάμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα) κατά την εγγραφή σας, σύμφωνα με την ισχύουσα Κυπριακή νομοθεσία, καθώς και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις αρχές του δικαίου. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή κατά το μέγιστο δυνατό και αναγκαίο βαθμό για την ορθή λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας και την καλή χρήση της από εσάς. Σας βεβαιώνουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας παραμένει αυστηρά εμπιστευτική.

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Κυπριακό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Κύπρου.

Τελευταία ενημέρωση: 19/7/2022