+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.
Dr Jart Vital Hydra Solution 50ml

Dr Jart+ Vital Hydra Solution Water Cream 50ml

Original price was: €33.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €28.05.

Το Dr Jart Vital Hydra Solution είναι μια εξαιρετικά ελαφριά κρέμα-τζελ με βάση το νερό που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αυξάνοντας άμεσα τα επίπεδα υγρασίας κατά 130% χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ. Το Dr Jart Vital Hydra Solution προσφέρει άμεση ενυδάτωση, γεμίζοντας το δέρμα και χαρίζοντας του τη λαμπερή όψη “γυαλιού”. Αυτή η κρέμα προσώπου σε μορφή τζελ είναι δερματολογικά ελεγμένη και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μετά από μία χρήση, το Dr Jart Vital Hydra Solution ενισχύει άμεσα τα επίπεδα ενυδάτωσης, βελτιώνει τη λάμψη του δέρματος, γεμίζει την επιδερμίδα και ενδυναμώνει τον φραγμό υγρασίας. Το 94% των γυναικών συμφώνησαν ότι αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το 90% παρατήρησε πιο υγιή όψη.

Αυτό που κάνει το Dr Jart Vital Hydra Solution μοναδικό είναι το καινοτόμο σύστημα Hydro Plump, που περιλαμβάνει Υαλουρονικό Οξύ για να συγκρατεί την υγρασία, Pentavitin για ενίσχυση του φραγμού υγρασίας και SJC-GG για αύξηση των υδάτινων καναλιών του δέρματος. Η σύνθεση απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα και προσφέρει απαλή, λαμπερή βάση στην επιδερμίδα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Παρόμοια Προϊόντα

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν