+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.
Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial

Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial 40ml

Original price was: €45.90.Η τρέχουσα τιμή είναι: €39.00.

Η Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial είναι μια ελαφριά νυχτερινή κρέμα με τεχνολογία YouthRePro, σχεδιασμένη για στοχευμένη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων. Η βελούδινη υφή της Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial θρέφει βαθιά και αναζωογονεί το δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Ενισχυμένη με άνθος μαύρου πεύκου, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, η Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial αναζωογονεί την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα. Η τεχνολογία YouthRePro, που περιέχει τρία είδη υαλουρονικού οξέος και εξαπεπτίδιο-8, βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και την ενίσχυση της σφριγηλότητας του δέρματος.

Η Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial περιέχει επίσης βιολειτουργική λεβάντα, που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας ξεκούραστη και λαμπερή όψη το επόμενο πρωί. Με 97.6% φυσικής προέλευσης συστατικά, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει ορατή αύξηση της σφριγηλότητας και μείωση των λεπτών γραμμών, όταν εφαρμόζεται καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Korres Black Pine Primus Youth Renewal Sleeping Facial 40ml

Παρόμοια Προϊόντα

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν