+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.
Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream

Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream 40ml

Original price was: €42.70.Η τρέχουσα τιμή είναι: €36.29.

Η Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream είναι μια αναζωογονητική κρέμα-τζελ ημέρας, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία YouthRePro για την ενεργοποίηση της νεότητας του δέρματος και τη στοχευμένη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων. Η Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει λαμπερή όψη.

Η δράση της Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream βασίζεται σε ενεργά συστατικά όπως το άνθος μαύρου πεύκου, το οποίο είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που αναζωογονούν το δέρμα. Η τεχνολογία YouthRePro με τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και εξαπεπτίδιο-8 λειαίνει τις ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Επιπλέον, η Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Day Cream περιέχει ένα φυσικό συστατικό που λειτουργεί ως εναλλακτική της ρετινόλης, καταπολεμώντας τα σημάδια γήρανσης, ενώ αφήνει το δέρμα άνετο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δερματολογικά ελεγμένη και περιέχει 93.1% φυσικά συστατικά.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Παρόμοια Προϊόντα

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν