+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.
Korres Promo Scents Of Greece Lefko

Korres Promo Scents Of Greece Lefko

37.60

Το άρωμα που περιέχεται στο Korres Promo Scents Of Greece Lefko φέρνει την αίσθηση καθαριότητας των φρεσκοπλυμένων σεντονιών κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου. Εμπνευσμένο από το λευκό των Κυκλαδίτικων σπιτιών και των ανθισμένων κήπων κάτω από τον ζεστό ήλιο, το Korres Promo Scents Of Greece Lefko ξεχωρίζει για τις νότες μιγκέ, που συνδυάζονται με τριαντάφυλλο και παιώνια. Το άρωμα ολοκληρώνεται με ζεστές νότες musk, πούδρας και λευκού σανταλόξυλου.

Με 89% φυσική προέλευση, το άρωμα είναι δερματολογικά ελεγμένο και έχει βραβευτεί για την ποιότητά του. Απλώστε το άρωμα στους παλμούς του σώματος και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά για μέγιστη διάρκεια.

Το αφρόλουτρο Korres Promo Scents Of Greece Lefko προσφέρει άμεση ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα. Οι νότες μιγκέ, τριαντάφυλλου και παιώνιας, σε συνδυασμό με το musk και το λευκό σανταλόξυλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας, καθιστώντας το Korres Promo Scents Of Greece Lefko ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με 88% φυσικά συστατικά, προσφέρει βελούδινη υφή και υγιή όψη στο δέρμα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Παρόμοια Προϊόντα

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν