+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.
Korres Promo Set Mountain Pepper

Korres Promo Set Mountain Pepper

37.60

Το σετ Korres Promo Mountain Pepper περιλαμβάνει το Mountain Pepper Eau de Toilette 50ml και το Mountain Pepper Showergel 250ml, προσφέροντας μια ξεχωριστή αρωματική εμπειρία με νότες από μπαχαρικά και φυσικά συστατικά. Το Korres Promo Mountain Pepper δημιουργεί ένα δυναμικό άρωμα, που συνδυάζει την ένταση του πιπεριού με φρέσκες και ζεστές νότες από πορτοκάλι, λεμονόχορτο και περγαμόντο.

Το Korres Promo Mountain Pepper αποκαλύπτει νότες καρδιάς από πιπέρι, δεντρολίβανο και τριαντάφυλλο, ενώ η βάση του αρώματος περιλαμβάνει μόσχο, βρύα και κεχριμπάρι, που προσφέρουν διάρκεια και βάθος στο άρωμα. Το σετ Korres Promo Mountain Pepper είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, με το Eau de Toilette να έχει 88% φυσικής προέλευσης συστατικά, ενώ το αφρόλουτρο περιέχει 84.4% φυσικά συστατικά και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το Korres Promo Mountain Pepper είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια φρέσκια αλλά και πικάντικη αίσθηση, με τον μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων να αναδεικνύει την αρρενωπή κομψότητα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Παρόμοια Προϊόντα

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν