+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.

Vitabiotics Wellwoman Original 30 Capsules 1+1 Free

21.51

Το Wellwoman Original της Vitabiotics είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Περιέχει 22 μικροθρεπτικά συστατικά τα οποία ενισχύουν τον γυναικείο οργανισμό.
Περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά όπως το Σελήνιο, Βιταμίνη C & E, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.
Επιπλέον η φόρμουλα περιλαμβάνει σίδηρο ο οποίος συμβάλλει στην φυσιολογική γνωστική λειτουργία, στη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Ακόμα η πληθώρα των βιαμινών Β βοηθά στην ελάττωση της κόπωσης και του αισθήματος της εξάντλησης ενέργειας.
Η Βιταμίνη C του σκευάσματος συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην κανονική ψυχολογική λειτουργία, στη μείωση της κούρασης και της κόπωση, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά την έντονη σωματική άσκηση. Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, καθώς περιέχει έλαιο νυχτολούλουδου. Το Evening Primrose Oil θεωρείται ωφέλιμο στην αντιμετώπιση των προεμμηνορροϊκών συμπτωμάτων και των διαταραχών που επιφέρει η εμμηνόπαυση. Συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, ενώ είναι ωφέλιμο για το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν