+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ - Παρ: 08:00 -14:00

Search
Close this search box.

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex 30 Tablets

55.60

Το Collagen Hyaluronic Acid Complex της SOLGAR® περιέχει υαλουρονικό οξύ, πατενταρισμένο κολλαγόνο BioCell Collagen II και άλλα πολύτιμα στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας.
Το υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία που συντίθεται από το σώμα μας, η οποία έχει ως βασική λειτουργία την ενυδάτωση των ιστών και την συγκράτηση του νερού σε αυτούς. Ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ακεραιότητα και την ανάπλαση του δέρματος καθώς και την υγεία των αρθρώσεων.
Το κολλαγόνο και ειδικότερα το BioCell Collagen II που παρέχει το Collagen Hyaluronic Acid Complex της SOLGAR® είναι υψηλής απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας και παρέχει στον οργανισμό ζωτικά δομικά συστατικά που συμβάλλουν στην ακεραιότητα και την ανάπλαση του δέρματος καθώς και στην υγεία των αρθρώσεων.
Τα δύο παραπάνω συστατικά σε συνδυασμό με τη θειϊκή χονδροϊτίνη και τη βιταμίνη C που περιέχονται στη φόρμουλα, προάγουν την καλή υγεία του δέρματος, συντελούν στην καταπολέμηση των ρυτιδών, στην ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος, που πλήττονται με την πάροδο του χρόνου.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν