+357 99 011085

Σταυρού 71E, Στρόβολος 2035
Δευ, Τρι, Πεμ, Παρ: 8:00 – 19:00
Τετ, Σαβ: 8:00 – 14:00

Search
Close this search box.

Curaprox Kids 4-12 Years Ultra Soft Toothbrush

6.10

Η νέα παιδική οδοντόβουρτσα της CURAPROX για ηλικίες 4-12 ετών.
Μια οδοντόβουρτσα για cool παιδιά! Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει μονομιάς, όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 – χαρίζοντάς τους την καλύτερη στοματική υγιεινή. Η κεφαλή περιέχει 5.500 εξαιρετικά μαλακές, λεπτές ίνες και μετατρέπει το καθημερινό βούρτσισμα σε μία ευχάριστη διασκεδαστική εμπειρία. Οι μαλακές ίνες, συμβάλουν στην πιο αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας από την επιφάνεια των δοντιών, ήπια και ατραυματικά.
Τα παιδιά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι το βούρτσισμα των δοντιών τους δεν είναι πια τόσο βαρετό: Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω, είναι μια οδοντόβουρτσα που σίγουρα θα λατρέψουν – Με αυτή την οδοντόβουρτσα, το μόνο που θα πρέπει να σας ανησυχεί, είναι η ουρά για το μπάνιο! Τα έξι εντυπωσιακά χρώματα & η εργονομική οκταγωνική λαβή, σχεδιασμένη για μικρά χέρια, θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση. Ο καθαρισμός των δοντιών δεν είναι πλέον αγγαρεία – είναι απόλαυση!
Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά: η λαβή είναι ιδανική για μικρά χέρια, ενώ η μικρή κεφαλή μπορεί εύκολα να φτάσει σε κάθε περιοχή του στόματος. Επιπλέον, όλα τα δόντια καθαρίζονται σχολαστικά χάρη στις 5.500 ίνες Curen®. Με άλλα λόγια, πείτε αντίο στην τερηδόνα και καλοσωρίστε τα υγιή δόντια & ούλα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Δημοφιλείς Μάρκες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Απόκτησε πρώτος τα τελευταία νέα & προσφορές στο email σου δωρεάν